foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 52 370 481
info@balmazrefi.hu
Elérhetőség:

BALMAZREFI

Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda

Térítési díjjal kapcsolatos szabályok

 Étkezések lemondása

A szülő felelőssége, hogy hiányzás esetén az étkezést lemondja, amit megtehet minden nap 830 –ig telefonon vagy személyesen a gazdasági irodában. Az étkezés lemondása másnaptól lép életbe. Aznapi étkezést lemondani nem lehet. A szülő az első hiányzás napján az ételt elviheti ételhordóban (12:00-13:30 között), az étkező ételkiadó ablakánál kell ezt kérni. Be nem jelentett hiányzás esetén a szülő a térítési díj visszafizetésére nem tarthat igényt.

Hiányzás esetén az étkezés ismételt megrendelése is a szülő kötelessége előző nap 830 –ig telefonon vagy személyesen a gazdasági irodában. Amennyiben ezt elmulasztja, a tanuló számára az étkezést nem feltétlenül tudjuk biztosítani arra a napra.

 

Az étkezést a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is be lehet jelenteni. Kérjük a Kedves Szülőket, hogy csak akkor írjanak ide üzenetet, ha konkrétan tudják, hogy mikor kívánják lemondani, illetve kérni az étkezést.

 

Étkezési igény és kedvezmények igénylése

A szülő a tanév első napján (vagy a tanulói jogviszony kezdetekor) nyilatkozik A személyi térítési díj megállapítására vonatkozó nyilatkozat kitöltésével, hogy kéri-e az intézményi étkeztetést, illetve a Gyvt. 151. §. 5. bek. (c) pontja szerinti normatív kedvezmény megállapítását. A kedvezmény megállapításához szükséges a megfelelő igazolások benyújtása a nyilatkozat beadásával egyidejűleg.

A három és több gyermekes család gyermeke és a tartósan beteg gyermek 50 %-os térítési díjkedvezményre jogosult. A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő családok gyermekei ingyenes étkezésre jogosultak.

Az intézmény vezetőjének bármilyen normatív kedvezményt érintő változást a szülő 15 napon belül köteles írásban bejelenteni új A személyi térítési díj megállapítására vonatkozó nyilatkozat kitöltésével, valamint a szükséges igazolások mellékelésével.

Az új térítési díj:

  • Az eltartott gyermekek számának megváltozása esetén a bejelentést követő hónap első napjától kerül megállapításra.
  • A tartós betegséget megállapító szakorvosi igazolás benyújtását követő hónap első napjától kerül megállapításra.

A rendszeres gyermekvédelmi támogatást megállapító határozatot a szülő köteles –a határozat kiállításának dátumától számított 15 napon belül –az intézmény vezetőjének bemutatni. Ennek alapján a határozatban a jegyző által megállapított jogosultsági időponttól kerül megállapításra a kedvezmény. Amennyiben a megadott határidőn túl kerül bejuttatásra a határozat, csak a benyújtást követő naptól érvényesül a kedvezmény.

 

 

Keresés az oldalon

Digitmenza

Balmazrefi E-naplo

Fóka program

FÓKA-LIB Belépés

Határtalanul

Ki olvas minket?

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Facebook

Adó 1%

Partnereink

 

 

 


Copyright © 2018 Balmazrefi Rights Reserved.