foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 52 370 481
info@balmazrefi.hu
Elérhetőség:

BALMAZREFI

Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda

Tisztelt Szülők!


A tankönyvosztás időpontja: 2017. szeptember 1.
A tankönyvcsomag átvételéhez nincs szükség a szülő aláírására, az első tanítási nap délelőttjén veszik át a gyerekek.
Minden diák ingyenesen kapja a tankönyveket és munkafüzeteket, ezért a tankönyvek tartós tankönyvek, az iskola tulajdonában maradnak, tanév végén vissza kell majd adni.

Tjkoztat3vagytbb-1

 

Tjkoztat3vagytbb-2

 

 

A 2015/2016-os tanév tankönyvellátással kapcsolatos Szülői tájékoztató

 


Tisztelt Szülők!

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) a tankönyvellátás hatékony lebonyolításának biztosítására létrehozott egy internetes rendelési felületet. Ezen keresztül az iskolák minden tanév kezdete előtt megrendelik a tanévre vonatkozó tankönyveket. A rendelés diákonként történik, mely rendeléseket a KELLO összesíti, megrendeli a tankönyvek kiadóitól, majd ezt követően leszállítja az iskolákba, ahol a tankönyveket egyedi menetrend alapján kiosztják a szülőknek/diákoknak.
A diákok iskolaváltásakor, illetve egyéb esetekben is (pl.: elhagyott, megsérült tankönyvek) az iskolák természetesen év közben is tudnak a KELLO-tól tankönyveket rendelni, mely rendeléseket a KELLO egyedileg teljesíti.

A 2015/2016 tanév tankönyvrendelésében az eddigiekhez képest a következő változások lesznek:
• az Általános Iskola 1-2-3 osztályában minden diák ingyen kapja a tankönyvet,
• iskolai szintű szállítás lesz, nem lesznek előre összecsomagolt tanulói tankönyv csomagok,

A 2015/2016-os tanév szülőket és diákokat érintő, tankönyvrendeléssel, szállítással és számlázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalói:
1. Az iskolák 2015. április 1-jétől 2015. április 30-ig adják le alaprendeléseiket. Az újonnan beiratkozó tanulók rendeléseinek rögzítésére, és az esetleges módosítások elvégzésére az iskoláknak lehetőségük van 2015. május 15. és 2015. június 30. között. 

2. 2015. augusztus 3. és 2015. augusztus 25. között kapják meg az iskolák az alaprendelés során igényelt könyveket (a tankönyvek átadásának idejét az iskolák és a fenntartóik közösen határozzák meg). Az átadás idejéről az adott intézmény fogja tájékoztatni a szülőket.

3. A fizetős diákok esetében a leszállított könyvek alapján számla készül, melyet a szülők az iskolától kapnak kézhez a tankönyvekkel együtt, átadás/átvételi bizonylat kíséretében. Ebből 1 eredeti aláírt példány Önöknél marad, a 2. eredeti aláírt példányt az iskola visszajuttatja a KELLO részére. A számla alsó, perforált részén találják a befizetéshez szükséges csekket. 
Befizetési határidő: 2015. szeptember 15.
Befizetés módja: banki átutalás, csekk, iskolakezdési utalvány 

A tavalyi évhez hasonlóan személyesen készpénzzel, iskolakezdési utalvánnyal, illetve bankkártyával a Kello-Infopontjainkon és a kijelölt postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban fizethetnek. A pontos címeket az alábbi linkre kattintva találják. http://webshop.kello.hu/)

Ha gyermeke iskolát vált: a tankönyvrendeléssel kapcsolatos teendőkről kérjük, érdeklődjön az iskolájánál (fizetős diákok esetében az iskola döntése alapján a kifizetett könyveket az iskolát váltó diák vagy viheti magával - amennyiben ugyanazokból a könyvekből tanítanak a másik iskolában - vagy az új iskolában új tankönyveket rendelnek gyermekének. 
Jogosultsági státuszváltozás, illetve az ingyenességre jogosító határozatok leadásával kapcsolatban: a változás kezelésében, elfogadásában, illetve rendelési felületen történő rögzítésében a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. nem illetékes. Kérjük, ez ügyben az iskolával vegyék fel a kapcsolatot!
Lakcímváltozás:kérjük a változásokat minden esetben az iskolának jelezzék, mivel a rendelési felületen csak az iskola tudja módosítani azokat.


Mi a teendő, ha nem tudja, vagy nem akarja az iskolán keresztül rendelni a tankönyveket?
Felhívjuk szíves figyelmüket a http://webshop.kello.hu/ oldalunkon található rendelési lehetőségre, melyet egy egyszerű regisztrációt követően érhetnek el. Ha az itt történő rendeléssel kapcsolatban segítségre van szükségük, kérjük, írjanak a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.  A websop rendelési felületünkön a 2015/2016-os tanévre vonatkozó tankönyvek vásárlására várhatóan 2015. augusztus 1-jétől nyílik lehetőség. Ezt megelőzően 2015. június 1-jétől tájékoztatásként láthatják az augusztustól elérhető tankönyvi kínálatot és árakat.
Tankönyvvásárlás lehetséges a KELLO INFOPONTOKON is, bővített tankönyvkínálatunkkal várjuk Önöket a Kódex és Kazinczy könyváruházainkban.


A KELLO Ügyfélszolgálatának központi telefonszáma: +36 1 237 6900
A KÓDEX könyváruház és a KELLO INFOPONTOK nyitva tartását és elérhetőségeit ide kattintva tekintheti meg.


Keresés az oldalon

Digitmenza

Balmazrefi E-naplo

Fóka program

FÓKA-LIB Belépés

Határtalanul

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Facebook

Adó 1%

Partnereink

 

 

 


Copyright © 2018 Balmazrefi Rights Reserved.